torsdag 5 maj 2011

Jumbojet..

Tog en ridtur i skogen idag tillsammans med hästägaren. Mr Big behöver stärkas ganska mycket och skogen kan vara ett bra ställe. Travade på fina stigar och försökte lägga ner honom i formen. Gick rätt bra.
Sen skulle vi galoppera lite. Då tyckte Mr Big ( som alltså ÄR i storlek av en jumbojet ) att nu skulle han bestämma lite över farten. Alltså - stark kille det där. Men denna här gamla kärringen är inte heller så klen.
Så det bidde inte riktigt som Mr Big hade tänkt....Nopp vi fick stopp ! Sedan så gick det gick det jätte bra i galoppen - han var bara tvungen att testa lite.. Lite annorlunda att rida en häst som är så stor , kort galopp jo för alldel men han vinner mycket mark i ett steg den kusen ! Men han är rolig att rida och han är en snäll liten kille i en mycket stor kropp...Hemma igen så var han ganska trött i sin "lilla" bakdel och fick nöjd och belåten gå ut i sin hage och mumsa hö igen.
Jag åkte hem för att pyssla vidare ute på tomten.En liten havs prommis med Prinsessan och sen var min dag slut. Vilo läge nu.
c..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar