tisdag 10 april 2012

Storlek...

Jag är i mina egna ögon en rätt stor tjej och just nu är jag en storlek extra stor efter som det var "gött " att leva på semestern...MEN . Jag har ganska normala storlekar ändå.
Men på Arlanda så såg jag en av dom lite större modebloggarna och menar då större i antal läsare - en tjej som har en ganska rak och enkel stil  (väljer att inte säga vilken bloggerska ) Jag trodde att hon var typ normal stor (- vilket iofs är rätt skinny eftersom hon mode bloggar.)

Men till min stora förvåning så är hon i storlek 12 åring !!! Jamen inte konstigt att dom ser snygga och smärta ut på bilder och att dom får oss vanliga att se super stora ut !!! Hon var ju pytteliten !!!
Media förvränger helt klart våra huvuden och får våra självinsikter att totalt haverera . Min kropps uppfattning är snedvriden...Så klart kan inte jag se ut som en pytte brud på ca 160 cm och x antal kg då jag själv är 172 cm och betydligt mycket tyngre och  har dessutom lite muskler.
Hur ska man kunna relatera till dessa bilder i media när det är så här ? Nää det kan man inte . Vart finns dom normal stora tjejerna ? Dom måste ju finnas !!
Kanske ser jag gigantonormus ut på bilder men va fan - jag är normal !!!


Men ok .. Jag medger att  jag vill bli lite lättare.. Ska försöka ta mig i kragen här nu efter påsk - jobba bort semester kilon osv - svårt blir det för med stigande ålder så blir det bara svårare och svårare . Men liten som en 12 åring det blir jag ju aldrig.

Kom i håg det tjejer ! - media ljuger för dig !!!!
c..

5 kommentarer:

 1. Du är så klok! Bilder förvränger och låter oss tro något annat än verkligheten.
  Jag tycker du är fin (och normalstor) precis som du är!
  Välkommen hem igen
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hm... Vet en bloggare som tyckte hon var smalfet i stl 27 i jeans... Nu har hon 24... Vilket är samma stl som min 12 åring! Har du fresten sett bilden på Gina Tricots skyltdocka?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag har sett deras docka ! Fy f*n !! Hejja Åhlens istället som faktiskt har den normal stor dockan ! Blandat med den mindre iofs...

   Radera
 3. Svårt det där. Lätt att bli modetidningsstörd och att inte längre reagera över hur smala de faktiskt är.

  SvaraRadera