fredag 13 april 2012

Facebook mysterier...

Facebook.... Detta sociala media . Jag är inte fixerad , checkar inte in via nån telefon . Men man har ju en profil och man kollar in .Orkar inte skriva så där jätte ofta och chattar bara om någon meddelar att dom vill mig något.
Men i bland så upptäcker man att det har hänt nått. Så som att man liksom har blivit borttagen och ratad av någon som man förrut var "vän " med. Inte så mycket att bry sig om egentligen men man undrar ju varför ?
Jag blir nyfiken... Duger inte jag längre ? Är jag inte intressant längre ?
Nähä - jag är väl inte det då.

Men som sagt nyfiken blir jag.


c...

2 kommentarer:

 1. Nu kan jag ju inte svara för varför någon tagit bort dig men jag vet att i början la jag till ALLA, gamla skolkompisar som jag inte haft kontakt med på år och dar, jobbarkompisar, bekanta, bekantas bekanta... Sen märker man ganska snabbt att vissa är bara intresserade av att smyga runt och hålla koll. Men svarar inte på mess eller ens direkta frågor. Varför la de då till mig från början. Nu har jag rensat rätt friskt och har iofs några kvar som jag gärna skulle plocka bort men då vet jag att det kommer att bli liv....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast jag är ingen smygare...hihi..
   men det är säkert nån sån där anledning...Att "hen " har städat ! Haha hen - behövde inte säga han eller hon !! ASG - första och sista ggr jag använder det ordet !

   Radera