onsdag 7 december 2011

Försök..

Ett litet försök till att muntra upp denna dagen som började så tungt...Tog på en klarröd tröja , under den har jag en tunn spets blus med lite guldglitter i. "Skinn" byxorna.
c...

4 kommentarer:

 1. Hjälpte de röda? Snyggt i vilket fall som helst. Jag fick reklamera mina "skinn" byxor från H&M... De sprack på knäna när jag satte mig ner på huk... Tjejen i kassan försökte få mig att förstå att det var ömtåliga byxor jag köpt men jag stod på mig. Måste ju för sjutton kunna röra sig i byxorna utan att de går sönder. Jag hade ju inte ens dansat!! Till slut så fick jag pengarna tillbaka...

  SvaraRadera
 2. Nähä? Vilken modell var det ? Köpte nämligen ett par bruna där i dag... Dom med tyg på sidan liksom..Dom svarta här är bara "skinn" på framsidan o kommer från Kapp Ahl tror jag - haft dom i typ 2 år!
  Lite piggare såg jag väl ut iaf med röd tröja !

  SvaraRadera
 3. Jag ska nog inhandla de med typ på sida, fanns i fler färger har jag för mig... De här var liksom helt i plastskinn med två vågräta fickor med dragkedja fram. Ok om de spricker i sömmen för att jag köpt de för små men jag tog dem i en stl. för stora (enda som fanns kvar...) och ändå spricker de mitt på knät!

  SvaraRadera
 4. Du och Lynn Dell!
  http://advancedstyle.blogspot.com/2011/12/advanced-style-loves-omhu.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FXkbrU+%28ADVANCED+STYLE%29

  SvaraRadera