torsdag 3 november 2011

Not soo good...

Vaknar upp denna eländiga morgon utan kärleken i sängen..
Vaknar upp och är stel i kroppen , har ont i axel , nacken är som en stelopererad gammal träpinne.Trött - har sovit dåligt. Allt är precis som vanligt alltså.

Men tänk den 1 januari år 2012 då kommer jag att vaka som en ny människa !
Då är jag nämligen frisk.
Fri från 8 års kronisk smärta och alla stela muskler som följer detta. Gud så underbart.
Va säger ni ? Du som är så aktiv! Är jag ??

Jag tränar på gymet för att kroppen ska orka - för att det som är skadat ska hålla lite till...
Jag har sålt min egen häst.  Jag har slutat tävla. Jag rider i bland - hur mycket beror på smärt status. Jag behöver aldrig göra det tunga som kommer med att vara häst ägare- för det får häst ägaren göra själv.
Det är mycket som jag har fått sluta att göra.
Försöker att inte visa hur jag mår , försöker att inte gnälla.
Jag biter i hop.
Den enda som vet lite grann om hur ont jag har är Lover Boy.Som tyvärr även märker hur mitt humör påverkas av detta..Det som jag inte visar för andra.
Jag skulle behöva hjälp med smärtlindring och massage men har ni försökt få det någon gång ? Vet nu hur dyrt det blir? Ät piller säger smärt läkaren.
Men det gör ju inget nu - för den 1/1 år 2012 så blir jag frisk.
Men nej jag gnäller inte - jag får bita i hop.
Bara talar om hur det ligger till liksom.
c..

4 kommentarer:

 1. Är det fibromyalgi du har? Jag kan inte tänka mig in i hur det känns att ständigt ha ont någonstans men jag vet hur det är att leva nära en som har och det är inget kul. :(

  Ja jag vet exakt hur dyrt det är med massage och jag tycker att det är för jävligt att man inte kan få det precis som man får andra hjälpmedel. Om massagen hade hjälpt dig så du hade kunnat leva bättre och med mindre smärta och därmed då kunna arbeta bättre varför får man då inte det? Det är ju ingen som får för sig att en som behöver rullator/rullstol/hörapparat/krycka/specialsko osv ska få det. Galet!
  Jag önskar att du vaknar den 1/1-12 och faktiskt ÄR frisk för det hade väl varit helt underbart.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ska du behöva gå igenom det här igen, är det inte så att de gjort liknande beslut tidigare som inte fungerade. Eller minns jag fel?
  I vilket fall som helst så har även du, min kära ex-svägerska, begränsningar. Du SKA INTE slita mer än nödvänigt på din onda kropp. Jag har sett dig med värk, jag vet att du har ont och jag blir så ledsen när jag läser om deras beslut.
  Varmaste kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. Jenny ! I lööööv yaaa!!
  Men mina dagar är slut.. finns ingen mer sjukförsäkring för mig ..Måste jobba full tid ett tag för att få nya dagar numera. Så hårt är det i dagens Sverige.Spelar typ ingen roll om du är döende...

  SvaraRadera
 4. Det är vad borgarna kallar välfärd. Det är vad jag kallar ondska! Man blir ju inte friskare av att göra mer än vad kroppen orkar, tvärtom så blir det ödesdigra konsekvenser!
  Lova att vara rädd om dig!
  Löööv ju to!

  SvaraRadera