tisdag 26 april 2011

Lilla miss duktig..

Det har jag varit idag. Först gymet med modern som återuppstått efter mag krångel sedan ett pass på Mr Big för coach H. Givande arbete. Nu har jag lite mer "kött "på benen om hur jag ska rida detta slagskepp till häst.Fast det är inte storleken som är problemet utan att hans kropp inte "sitter "ihop.För lite muskler !! Se där vad bra det är med muskler !! Träna mer kära vänner  ! Fullspäckad vecka väntar känns det som. I morgon Mr Big igen och en ridlektion med Lilla Fanny.Torsdag -gymet och ett pass med Lilla Sis och Blomman. Fredag... hm jo just ..  då ska vi hämta vårt lilla projekt husvagnen. Vi har köpt en gammal vagn som dom små hemska tonåringarna ska få använda som gäst stuga tills vi hunnit med att bygga lite. Sen skulle jag ha varit iväg och handlat lite nån dag..Men njae.. När ska jag göra det ? Funderar...
Sen ska jag ut och springa /promenera med Prinsessan också så klart..Fixa mer i trädgården..
Ähh f*n nu får jag tagga ner !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tror jag softar resten av dagen..
c..

3 kommentarer:

 1. Oj! Ja det var fullt schema det där minsann. Kom ihåg att andas mellan varven också! ;-)

  SvaraRadera
 2. Oj, ja jag menade alltså att själva bilden var mörk och trist, inte kläderna. Skyller på att jag är (mer än vanligt) luddig i huvudet idag! ;-)

  Solvarma stenar är ju nästan det bästa man kan sitta på. Låter jättehärligt. :-)

  SvaraRadera
 3. Flitig liten myra... Kan du träna för mig också? Jag verkar inte hitta dit längre. :( Fattar inte hur vardagen kom emellan mig och träningen på det här sättet. Skittrist! Nä det får allt bli bättring på det så morgon SKA det tränas! Inte idag inte för då ska vi åka och shoppa! :)
  Kram

  SvaraRadera